Mātes dienai veltīts koncerts

Reiz kādā agrā, pavasarīgā maija rītā pamostas bērns. Ir Mātes diena , kad katra mamma kaut uz mirkli apstājas un klusībā priecājas par iespēju audzināt pasaulē skaistākos, gudrākos, mīļākos bērnus – savus bērnus. Šī ir diena, kad katrs dēls, katra meita cieši sabučo savu mammu un varbūt klusu domās, varbūt skaļos vārdos pasaka paldies savai mammai par visu, ko viņa dara. Bērns vēl ir mazs, lai apjaustu, cik patiesi laimīgs viņš var būt, jo viņam ir vismīļākā mamma pasaulē. Vēl daudz jāmācas saprast. Piemēram to, ka mammas mīlestība ir neizmērojama, tā ir bezgalīga un mūžīga.
Mācīsies, neatlikt uz vēlāku laiku, to no nedrīkst atlikt – samīļot mammu, ierāpties viņai klēpī un cieši, cieši apskaut. Vienalga cik tev gadu, ierāpties klēpī, samīļo un teikt “Mammu es Tevi mīlu!”

Paldies katram skolēnam skolotājam par sirsnīgo koncertu “Vispirms bija mamma”.

Paldies 1.klašu korim un vadītājai Lindai Jansonei, 2.-4.klašu korim, Zēnu korim, ansamblim un vadītājai Elīnai Varsegovai, Tautas deju kolektīva “Daugaviņa” dejotājiem un vadītājai Agatei Bērziņai un Sintijai Samītei , 1.-6.klašu teātra aktieriem un vadītājai Evijai Gulbei, 5.-8.klašu korim un vadītājai Inesei Šenbergai.
Paldies koncerta vadītājiem Nikolai Grīnšteinei un Arvim Mazuram .
Paldies scenārija un programmas autoriem Agnesei Eriņai un Aleksandram Langem.

Sirsnīgi sveicam visas mammas svētkos!

Dalīties

Citas ziņas